APM-työkalu näyttää sovellusten saatavuuden ja suorituskyvyn

Tänä päivänä it-palveluiden tulee toimia virheettömästi. APM-työkalun avulla saat parhaan kokonaiskuvan yrityksesi tai organisaatiosi digitaalisesta toimintaympäristöstä sekä pystyt havaitsemaan ja korjaamaan virheitä, joiden paikantaminen oli ennen jopa mahdotonta.


Palveluiden saatavuus ja suorituskyky ovat yrityksille hyperdigitaalisella aikakaudella tärkeämpiä kuin koskaan. It-ympäristöt muuntautuvat dynaamisesti, sillä ne sijaitsevat usein eri pilvipalveluissa ja perinteisissä konesaleissa sekä ovat usean eri palveluntarjoajan toimittamia ja hallitsemia. Kokonaisuuden hahmottaminen on hankalaa tai jopa mahdotonta. Tekoälyyn pohjautuvat APM-työkalut (Application Performance Management, APM) näyttävät sovellusten saatavuuden ja suorituskyvyn  sekä auttavat paikantamaan virhetilanteet nopeammin kuin koskaan ennen.

APM-työkalu tarjoaa käyttäjälle ajantasaista tietoa sovelluksen ja järjestelmien tilasta ja suorituskyvystä. Kyseessä on täydellinen päästä päähän -valvonta, joka varmistaa palvelun laadun, toimivuuden ja läpinäkyvyyden. Näin voidaan havaita ja ratkaista sovellusten käyttöä hidastavia tai estäviä ongelmia reaaliajassa sekä ehkäistä niitä ennakolta.


Muutos pilveen monimutkaistaa IT-ympäristöjä

Monipilviympäristöjen määrä on kasvanut räjähdysmäisesti. APM-työkalulla käyttäjä saa monitoimittajaympäristön kokonaisuuden yhteen näkymään, mikä helpottaa merkittävästi sen hallintaa. Valvonnalla voi seurata niin käyttäjän simuloituja toimenpiteitä kuin todellista käyttäjän käyttäjäkokemusta sekä verkkoa ja sovelluksia. Näin ympäristöä voidaan kehittää käyttäjäystävällisemmäksi.


APM-työkalujen keskeiset hyödyt

•   Järjestelmien ongelmat ja poikkeamat havaitaan hetkessä ja juurisyy-analyysin avulla ne voidaan korjata nopeammin kuin koskaan ennen.

•    Pilvi- tai hybridipalveluiden valvonta ja hallinnointi onnistuvat yhdellä työkalulla.

•    Palveluiden virheettömyys ja tätä kautta käyttäjäkokemus paranevat merkittävästi. Käyttäjät saavat laadukasta palvelua, kun sovellukset toimivat mutkattomasti.

•     Sovelluskehittäjien työkuorma helpottuu ja aikaa jää virheiden etsimisen sijaan elintärkeälle kehitystyölle.

•    Yrityksen maine paranee, kun järjestelmäongelmien haitallinen vaikutus käyttäjäkokemukseen vähenee merkittävästi.

•    Pilvipohjainen APM-työkalu on helppoa ja nopeaa ottaa käyttöön ilman monimutkaisesta implementoinnista aiheutuvia lisäkustannuksia tai käyttöönoton viivettä.


Dynatrace – Näkyvyys käyttäjästä kooditasoon asti

 

Dynatrace on johtava Application Performance Management (APM) ratkaisu (Gartner 2021).

Täysin keinoälyn päälle rakennettu alusta tarjoaa vastauksen ongelman juurisyyhyn automaattisesti ja näin nopeuttaa vian ratkaisuaikaa huomattavasti.

Dynatracen älykkyys pystyy hetkessä vertailemaan miljoonia eri IT-komponenttien suhteita ja löytämään virheiden syyt ja vaikutukset hetkessä.

Kiinnostuitko?

Voit kokeilla Dynatracea täysin ilmaiseksi ja saat kaupan päälle T-paidan!
Lataa ilmainen kokeilu tästä.

Haluatko lisätietoja siitä, kuinka Dynatrace voi auttaa sinun organisaatiotasi? Ota yhteyttä!

Joko huomasit ilmaisen online-seminaarin? Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä

27 % DevOps-tiimien ajasta kuluu manuaalisiin tehtäviin

Nykypäivän hyper-digitaalisella aikakaudella organisaatioilla on paineita tarjota uusia palveluita yhä nopeammalla tahdilla. Organisaatiot ennustavat tekevänsä ohjelmistopäivityksiä 58 % nykyistä useammin vuoteen 2023 mennessä. DevOps-tiimit kamppailevat pysyäkseen tahdissa.

Lue lisää

Miten DevOpsia toteutetaan käytännössä

DevOps on erinomainen ajattelumalli, mutta ongelmaksi saattaa muodostua, miten se integroidaan organisaatioiden toiminnan ytimeen.
Tätä ongelmaa ratkaisemaan Google kehitti SRE:n (Site Reliability Engineering), joka sitoo Devin ja Opsin yhteen.

Lue lisää

Lataa ilmainen e-kirja: AIOps Done Right

AIOps (Artificial Intelligence for IT Operations) yhdistää AI:n ja koneoppimisen (Machine Learning) tukemaan IT-järjestelmänhallintaa (IT Operations) sekä palvelunhallintaa (Service Management). Gartnerin mukaan AIOps tulee seuraavan viiden vuoden aikana laajenemaan palveluiden, sovellusten ja järjestelmien valvonnasta palvelujohtamiseen ja automaatioon.

Lue lisää