Axonius on älykäs ratkaisu omaisuudenhallinnan automatisointiin

Axonius vertailee omaisuustietoja olemassa olevista ratkaisuista ja tarjoaa aina ajantasaisen inventaarion, paljastaa puutteet ja automatisoi vastaustoimenpiteet.

Axonius antaa IT- ja tietoturvatiimeille luottamusta hallita monimutkaisuutta vähentämällä uhkia, navigoimalla riskejä, minimoimalla tapaukset ja tiedottamalla liiketoimintatason strategiasta – poistaen ylimääräiset, manuaaliset tehtävät. IT- ja turvallisuustiimit voivat siirtyä pois reaktiivisesta, häiritsevästä päivittäisestä palontorjunnasta keskittyäkseen kokonaisuuteen.

 

Control Complexity
in the
Management Consulting industry

Omaisuudenhallinta on tärkeämpää kuin koskaan aiemmin

Tiedätkö, kuinka monta Windows-päätelaitetta yritykselläsi on? Ketkä niitä käyttävät? Missä ne sijaitsevat? Onko tietoturva kunnossa kaikilla laitteilla? Ovatko ohjelmistot ajan tasalla? Entä, kuinka suuri osa työajastasi kuluu, kun etsit edellä oleviin kysymyksiin vastauksia manuaalisesti?

Omaisuudenhallinta on tänä päivänä tärkeämpää kuin koskaan – ja samalla esimerkiksi pilviympäristöt, etätyö ja alati kasvava liikkuvien päätelaitteiden määrä tekee siitä entistä haastavampaa. Esimerkiksi jo yksi laite, jonka tietoturva ei ole ajan tasalla tai ohjelmistot vanhentuneet, voi käynnistää pitkän ja ikävän tapahtumaketjun. Pahimmillaan se voi vaarantaa koko yrityksen toiminnan.

 

Jo yksi laite, jonka tietoturva ei ole ajan tasalla, voi käynnistää pitkän ja ikävän tapahtumaketjun. 

Pahimmillaan se voi vaarantaa koko yrityksen toiminnan.

Lataa ilmainen raportti: Cybersecurity Asset Management Trends 2021

Tilaa 30 minuutin demo, jossa näytämme, miten Axonius toimii