Olemme sinun Dynatrace Exabeam Micro Focus SRE AIOps RPA automaatio testaus kumppanisi

TEKNOLOGIAA JA TAITOA
JOHTAMISEN SEKÄ OPERATIIVISEN TOIMINNAN TUEKSI

APM Finland on paikallinen kumppanisi kun käyttäjäsi ovat sinulle tärkeitä ja haluat varmistaa IT-järjestelmien toimivuuden sekä huolehtia yrityksesi menestyksestä digitaalisen transformaation keskellä. Toimitamme älykkäitä ratkaisuja, jotka tukevat yritystä löytämään nopeasti vastaukset oli kyse sitten virhe- tai tietoturvatilanteesta. Edustamiamme ratkaisuja ovat Dynatrace, Exabeam ja Micro Focus.

Valmennamme parhaita käytäntöjä, kuten Site Reliability Engineering (SRE) ja Service Automation Framework (SAF).

Vuodesta 2005 lähtien olemme olleet auttamassa organisaatioita palveluiden valvonnassa ja laadussa sekä varmistamassa loppukäyttäjien parhaan kokemuksen.

Dynatrace tarjoaa sovellusälykkyyttä pilvien monimutkaisuuden yksinkertaistamiseksi ja digitaalisen muutoksen nopeuttamiseksi.

Automaattisen ja älykkään laajamittaisen havainnoitavuuden ansiosta all-in-one-alusta tarjoaa tarkat vastaukset sovellusten suorituskyvystä ja turvallisuudesta, taustalla olevasta infrastruktuurista ja kaikkien käyttäjien kokemuksista, jotta organisaatiot voivat innovoida nopeammin, tehdä yhteistyötä tehokkaammin ja tuottaa enemmän arvoa dramaattisesti vähemmällä vaivalla.

Siksi monet maailman suurimmista yrityksistä luottavat Dynatraceen modernisoimaan ja automatisoimaan pilvitoimintoja, julkaisemaan parempia ohjelmistoja nopeammin ja toimittamaan vertaansa vailla olevia digitaalisia kokemuksia.

Vapauta tietoturvaryhmät.

CISOsta analyytikkoon asti Exabeam auttaa tietoturvaryhmiä ylittämään kertoimet lisäämällä älykkyyttä olemassa oleviin tietoturvatyökaluihinsa analytiikan ja automaation avulla.

Turvallisen yrityksen hoitaminen on entistä monimutkaisempaa. Vanhat työkalut eivät ole kyenneet sopeutumaan maailmaan, jossa yrityksiä, ihmisiä ja tietoja jaetaan.

Exabeam antaa organisaatioille mahdollisuuden parantaa turvallisuusasentoa, siirtää tietoturvaoperaationsa pilveen ja pysyä uhkien edessä yhdistämällä pisteitä, ei vain keräämällä niitä

Micro Focus mahdollistaa ratkaisut, on sitten kyseessä IT transformaatio tai sovelluskehitysprojektin tarpeet.

OPTIC
Muutos-, Äly- ja Pilvi-operaatioalusta erottuu ominaisuuksilla, jotka antavat sinulle mahdollisuuden muuttua ilman draamaa; valjasta sisäänrakennettu, rajoittamattoman käytön älykkyys ja optimoi pilven käyttö täysimittaisena kumppanina. OPTIC kattaa kaiken tarvittavan täydelliseen ympäristön valvontaan; verkosta palvelimiin ja loppukäyttäjiin.

Automaatio
Kaiken kattava automaatio onnistuu OO ja RPA tuotteilla. Rajapinnoista käyttöliittymiin ja suurkoneisiin.

Sovelluskehitys
Ohjelmistot moderniin ketterään kehitykseen ALM Octanen avulla. LoadRunner tuotteilla testaat monimutkaiset kuormitus-, stressi- ja suorituskykyskenaariot luotettavasti. Legacy, verkkosivusto ja mobiilisovellukset edellyttävät alan laajinta protokollaa. Reaaliaikainen, online- ja offline-poikkeavuuksien havaitseminen saavutetaan erinomaisella analytiikalla ja raportoinnilla, kuten korrelaatioanalyysi, suorituskykytrendit, NV-oivallukset ja tietojen peittäminen muilla työkaluilla. Saavuta parempi testaustarkkuus jäljittelemällä tosielämän verkko-olosuhteita ja poistamalla pullonkaulat ja riippuvuudet luomalla nopeasti realistisia sovellusliittymien ja virtuaalipalvelujen simulaatioita.

Meihin luottaa moni ja asiakastyytyväisyys on huipussaan.

Haluatko saada näkyvyyden palveluihisi?

Tarvitsetko luotettavaa apua digitaaliseen transformaatioon? Ota yhteyttä lomakkeella ja me autamme!