Olemme sinun Dynatrace Exabeam Micro Focus Axonius SRE DevOps AIOps RPA automaatio testaus kumppanisi

TEKNOLOGIAA JA TAITOA
JOHTAMISEN SEKÄ OPERATIIVISEN TOIMINNAN TUEKSI

APM Finland on sinun paikallinen suomalainen kumppanisi, kun käyttäjäsi ovat sinulle tärkeitä ja haluat varmistaa IT-järjestelmien toimivuuden. Toimitamme älykkäitä ratkaisuja, jotka tukevat yritystä löytämään nopeasti vastaukset on kyse sitten virhe- tai tietoturvatilanteesta. Pystymme toimittamaan niin pienet kuin suuretkin valvontaprojektit pitkällä kokemuksella.

Teknologiaratkaisujen lisäksi valmennamme ja konsultoimme parhaita käytäntöjä, kuten Site Reliability Engineering ja Service Automation Framework.  Sertifioitu valmennus takaa, että voimme tarjota ratkaisuja, jotka oikeasti auttavat organisaatiota ja teknologiset ratkaisut tukevat yrityksen toimintaa.

Vuodesta 2005 lähtien olemme olleet auttamassa organisaatioita palveluiden valvonnassa ja laadussa, sekä varmistamassa loppukäyttäjien parhaan kokemuksen. APM Finland on osa Wakaru Oy:ta.

Näkyvyys käyttäjästä kooditasoon asti

Dynatrace on johtava Application Performance Management (APM) ratkaisu (Gartner 2021).

Täysin keinoälyn päälle rakennettu alusta tarjoaa vastauksen ongelman juurisyyhyn automaattisesti ja näin nopeuttaa vian ratkaisuaikaa huomattavasti. Dynatracen älykkyys pystyy hetkessä vertailemaan miljoonia eri IT-komponenttien suhteita ja löytämään virheiden syyt ja vaikutukset hetkessä.

Tunnetko käyttäjäsi?

Exabeam on johtava Security Information and Event Management (SIEM) ja Extended Detection and Response (XDR) ratkaisu (Gartner 2021).

Exabeamin älykäs pilvialusta mahdollistaa aivan uuden automaation ja analytiikan, joka nopeuttaa uhkien havaitsemisen, tutkinnan ja vastauksen.

Exabeamin älykkäät aikanäkymät riskipisteytyksellä ovat helppokäyttöiset ja mahdollistavat myös muiden kuin kokeneimpien tietoturva-asiantuntijoiden selvittää uhkia.

Micro Focus mahdollistaa ratkaisut, on sitten kyseessä IT transformaatio tai sovelluskehitysprojektin tarpeet.

OPTIC
Muutos-, Äly- ja Pilvi-operaatioalusta erottuu ominaisuuksilla, jotka antavat sinulle mahdollisuuden muuttua ilman draamaa; valjasta sisäänrakennettu, rajoittamattoman käytön älykkyys ja optimoi pilven käyttö täysimittaisena kumppanina. OPTIC kattaa kaiken tarvittavan täydelliseen ympäristön valvontaan; verkosta palvelimiin ja loppukäyttäjiin.

Automaatio
Kaiken kattava automaatio onnistuu OO ja RPA tuotteilla. Rajapinnoista käyttöliittymiin ja suurkoneisiin.

Sovelluskehitys
Ohjelmistot moderniin ketterään kehitykseen ALM Octanen avulla. LoadRunner tuotteilla testaat monimutkaiset kuormitus-, stressi- ja suorituskykyskenaariot luotettavasti. Legacy, verkkosivusto ja mobiilisovellukset edellyttävät alan laajinta protokollaa. Reaaliaikainen, online- ja offline-poikkeavuuksien havaitseminen saavutetaan erinomaisella analytiikalla ja raportoinnilla, kuten korrelaatioanalyysi, suorituskykytrendit, NV-oivallukset ja tietojen peittäminen muilla työkaluilla. Saavuta parempi testaustarkkuus jäljittelemällä tosielämän verkko-olosuhteita ja poistamalla pullonkaulat ja riippuvuudet luomalla nopeasti realistisia sovellusliittymien ja virtuaalipalvelujen simulaatioita.

Meihin luottaa moni ja asiakastyytyväisyys on huipussaan.

Haluatko saada näkyvyyden palveluihisi ja tehostaa liiketoimintaasi?

Ota meihin yhteyttä!

 

    Haluatko saada näkyvyyden palveluihisi ja tehostaa liiketoimintaasi?

    Ota meihin yhteyttä!