Site Reliability Engineering (SRE) Practitioner

Site Reliability Engineering (SRE) Practitioner℠

Site Reliability Engineering (SRE) Practitioner perehdyttää keskeisiin käytäntöihin palveluiden luotettavuuden suunnittelun edistämiseksi, yhdistäen automaatiota, yhteisiä toimintatapoja ja liiketoiminnan ohjaamista oikeaan suuntaan. Tämä sertifiointi on räätälöity ammattilaisille, jotka keskittyvät työssään laaja-alaisesti palveluiden skaalaamiseen ja luotettavuuteen.

Kurssi syventyy konkreettisiin tapoihin, joiden avulla palvelut voidaan skaalata taloudellisesti ja luotettavasti. Se esittelee strategioita ketteryyden parantamiseen, toimintojen väliseen yhteistyöhön ja palveluiden läpinäkyvyyteen. Valmennus tähtää kohti moitteettomasti toimivia palveluita automaation, suunnittelun ja suljetun kierron (closed loop) korjauksien avulla.

Kurssin tavoitteena on varustaa osallistujat käytännöillä, menetelmillä ja työkaluilla, joiden avulla he voivat osallistaa ihmiset ympäri organisaatiota luotettavuuden rakentamiseen, hyödyntäen tosielämän kokemuksia ja SRE:n parhaita käytäntöjä.

Kurssin päätyttyä osallistujilla on konkreettisia keinoja, joita he voivat hyödyntää työelämässä, kuten SRE:n käyttöönottomalleja, jotka sopivat organisaation kontekstiin – edistyneen tilannekuvan (observability) rakentaminen, kestävyyden kehittäminen suunnittelutyöllä ja tehokas häiriöiden käsittely.

Kurssi on kehitetty yhteistyössä maailman johtavien SRE:tä hyödyntävien organisaatioiden kanssa. Näin on rakennettu mittava paketti parhaita tosielämän käytäntöjä, joiden avulla kurssin suorittanut hallitsee tarvittavat keskeiset periaatteet ja toimintamallit SRE:n käyttönottoon ja ohjaamiseen organisaatiossa.
 

Kurssin lopuksi opiskelijoilla on erinomainen edellytys suorittaa sertifiointikoe.

Kurssin opetus on suomeksi, materiaalit ja sertifiointikoe englanniksi.

Esitietovaatimuksena suositellaan Site Reliability Engineering (SRE) Foundation℠ -sertifiointia.

Katso ilmaiseksi SRE:tä käsittelevät webinaaritallenteemme Oppia.fi-palvelussa

27 % DevOps-tiimien ajasta kuluu manuaalisiin tehtäviin, jotka vievät resursseja elintärkeältä innovoinnilta

Oletko kiinnostunut
SRE:stä?
Ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella