It’s not easy— all day you deal with odd security behavior and fighting an uphill battle is draining. Analysts aren’t on equal footing with attackers.

Outsmart the Odds with Exabeam.

Tasaa turvallisuuden toimintaedellytykset.

Exabeam lyhentää analyytikoiden aikaa havaita, luokitella, tutkia ja reagoida tapahtumiin

51%

92%

asiakkaista kertoo saavansa arvoa viikon sisällä käyttöönotosta.

Analyytikot voivat luokitella melkein kaksi kertaa enemmän ilmoituksia Exabeamilla

83%

vs. 45% käyttämällä perinteisiä SIEM-menetelmiä.

Miksi Exabeam?

Turvallisen yrityksen hoitaminen on entistä monimutkaisempaa. Vanhat työkalut eivät ole kyenneet sopeutumaan maailmaan, jossa yrityksiä, ihmisiä ja tietoja jaetaan. Exabeam antaa organisaatioille mahdollisuuden parantaa turvallisuustilannetta, siirtää tietoturvaoperaationsa pilveen ja pysyä uhkien edessä yhdistämällä pisteitä, ei vain keräämällä niitä.

Lopputulos ennen kaikkea

Suurin osa tietoturvatuotteista on suunniteltu tarjoamaan toiminnallisuutta, ei tuloksia. Exabeamin valmiiden käyttötapojen avulla tietoturva-analyytikot voivat yhdistää automaation ja käyttötapausten sisällön työnkulun jokaisessa vaiheessa saavuttaakseen nopeasti toistettavat tulokset.

Vapauta tietoturvatiimit

CISOsta analyytikkoon asti Exabeam auttaa tietoturvaryhmiä ylittämään kertoimet lisäämällä älykkyyttä olemassa oleviin tietoturvatyökaluihinsa analytiikan ja automaation avulla.

SIEM

Security Information and Event Management (SIEM) on joukko työkaluja ja palveluja, jotka tarjoavat kokonaiskuvan organisaation tietoturvasta.

SIEM toimii yhdistämällä kahta tekniikkaa: a) Security Information Management (SIM), joka kerää tietoja lokitiedostoista analysointia varten ja raportoi turvallisuusuhista ja tapahtumista, ja b) Security Event Management (SEM), joka suorittaa reaaliaikaista järjestelmän valvontaa, ilmoittaa verkonvalvojille tärkeistä asioista ja luo korrelaatiot tietoturvatapahtumien välillä.

UEBA

User and entity behavior analytics (UEBA) antaa sinulle kattavamman tavan varmistaa, että organisaatiossasi on huipputason tietoturva, ja auttaa samalla tunnistamaan käyttäjät ja entiteetit, jotka saattavat vaarantaa koko järjestelmän.

SOAR

Security Orchestration, Automation and Response (SOAR) on yhdistelmä yhteensopivia ohjelmistoja, joiden avulla organisaatio voi kerätä tietoja turvallisuusuhista ja reagoida tietoturvatapahtumiin ilman ihmisen apua. SOAR-alustan käytön tavoitteena on parantaa fyysisen ja digitaalisen turvallisuuden toimintaa.

Exabeam jo toinen vuosi putkeen Gartner SIEM johtaja

Gartner on nimennyt Exabeamin yhdeksi johtavista ratkaisuista “Magic Quadrant for SIEM” kategoriassa.

Lataa kopio raportista alla olevalla napilla (linkki vie Exabeam sivulle).

Palamme halusta näyttää sinulle mihin Exabeam pystyy.
Ota yhteyttä ja sovitaan aika, jolloin voimme näyttää sinulle kaiken.