Exabeam – tunnetko käyttäjäsi?

Exabeam on johtava Security Information and Event Management (SIEM) ja Extended Detection and Response (XDR) ratkaisu (Gartner 2021).

Exabeamin älykäs pilvialusta mahdollistaa aivan uuden automaation ja analytiikan, joka nopeuttaa uhkien havaitsemisen, tutkinnan ja vastauksen.

Exabeamin älykkäät aikanäkymät riskipisteytyksellä ovat helppokäyttöiset ja mahdollistavat myös muiden kuin kokeneimpien tietoturva-asiantuntijoiden selvittää uhkia.

It’s not easy— all day you deal with odd security behavior and fighting an uphill battle is draining. Analysts aren’t on equal footing with attackers.

Outsmart the Odds with Exabeam.

Exabeam lyhentää analyytikoiden aikaa havaita, luokitella, tutkia ja reagoida tapahtumiin

51%

92%

asiakkaista kertoo saavansa arvoa viikon sisällä käyttöönotosta.

Analyytikot voivat luokitella melkein kaksi kertaa enemmän ilmoituksia Exabeamilla

83%

vs. 45% käyttämällä perinteisiä SIEM-menetelmiä.

Miksi Exabeam?

Turvallisen yrityksen hoitaminen on entistä monimutkaisempaa. Vanhat työkalut eivät ole kyenneet sopeutumaan maailmaan, jossa yrityksiä, ihmisiä ja tietoja jaetaan. Exabeam antaa organisaatioille mahdollisuuden parantaa turvallisuustilannetta, siirtää tietoturvaoperaationsa pilveen ja pysyä uhkien edessä yhdistämällä pisteitä, ei vain keräämällä niitä.

 Ylivertainen käyttäjäkokemus

Exabeamin analytiikka-alusta on käyttäjäystävällisin verrattuna muihin markkinoilla oleviin, tämän esimerkiksi Gartnerin kaltaiset tahot vahvistavat.

Exabeamin käyttöliittymä on hiottu mahdollisimman yksinkertaiseksi käyttää, jopa niin yksinkertaiseksi, että tietoturvauhkien selvittäminen onnistuu muiltakin, kuin tietoturva-asiantuntijoilta.

Vaivaton avaimet käyteen -asennus

Pilvipohjaisen Exabeamin asennus on helppoa valmiin räätälöinnin ansiosta. Monet muut luottavat edelleen manuaaliseen korrelaatiosääntöjen rakentamiseen – se on monimutkaista ja vie paljon aikaa alkuasennuksessa.

Näkyvyys normaaliin käyttäytymiseen auttaa tunnistamaan uhat

Älykkään uhkien torjunnan avaintekijä on mahdollisuus seurata käyttäjien normaalia käyttäytymistä. Tämä ominaisuus on ehdoton AVAIN, jotta analyytikot saavat nopeasti kontekstin epänormaalin käyttäytymisen ympärille.


CIA sanoi kerran: ”tiedustelu ilman kontekstia on hyödytöntä.” Tässä tapauksessa normaali käyttäytyminen on konteksti. Exabeam tarjoaa ainoan tekniikan, joka pystyy tähän.

Automaattinen työnkulku

Exabeam automatisoi koko työnkulun SOC:ssa. Havaitsemisesta ja tutkimuksesta vastaamiseen. Exabeam säästää SOC-analyytikon aikaa vähentämällä kyselyihin ja manuaalisiin tehtäviin käytettyjä tunteja.

SIEM

Security Information and Event Management (SIEM) on joukko työkaluja ja palveluja, jotka tarjoavat kokonaiskuvan organisaation tietoturvasta.

SIEM toimii yhdistämällä kahta tekniikkaa: a) Security Information Management (SIM), joka kerää tietoja lokitiedostoista analysointia varten ja raportoi turvallisuusuhista ja tapahtumista, ja b) Security Event Management (SEM), joka suorittaa reaaliaikaista järjestelmän valvontaa, ilmoittaa verkonvalvojille tärkeistä asioista ja luo korrelaatiot tietoturvatapahtumien välillä.

UEBA

User and entity behavior analytics (UEBA) antaa sinulle kattavamman tavan varmistaa, että organisaatiossasi on huipputason tietoturva, ja auttaa samalla tunnistamaan käyttäjät ja entiteetit, jotka saattavat vaarantaa koko järjestelmän.

SOAR

Security Orchestration, Automation and Response (SOAR) on yhdistelmä yhteensopivia ohjelmistoja, joiden avulla organisaatio voi kerätä tietoja turvallisuusuhista ja reagoida tietoturvatapahtumiin ilman ihmisen apua. SOAR-alustan käytön tavoitteena on parantaa fyysisen ja digitaalisen turvallisuuden toimintaa.

Exabeam jo kolmatta vuotta peräkkäin Gartnerin SIEM-johtaja

Exabeam nimettiin johtajaksi SIEM:n Gartner Magic Quadrantissa kolmatta vuotta peräkkäin.
Exabeam sijoittuu SIEM:n korkeimmalle suorituskyvylle Gartnerin kesäkuun 2021 Magic Quadrantissa.

Lataa kopio raportista alla olevalla napilla (linkki vie Exabeam sivulle).

Palamme halusta näyttää sinulle mihin Exabeam pystyy.
Ota yhteyttä ja sovitaan aika, jolloin voimme näyttää sinulle kaiken.