Sinä olet tärkeä

APM Finland - asiakkaamme kutsuvat meitä ammattilaisiksi

APM Finland on palvellut yritysasiakkaitaan vankalla asiantuntemuksella ja luottamuksella jo vuodesta 2006 alkaen. Vuosiin on mahtunut lukuisia pieniä ja suuria asiakasprojekteja, konsultaatiota sekä pitkäjänteisiä useamman vuoden yhä käynnissä olevia toimeksiantoja.

Tuemme asiakkaitamme digitaalisen transformaation ja muuttuvan toimintaympäristön haasteissa maailman johtavilla teknologioilla sekä toimintamalleilla, kuten Dynatrace ja SRE.

ASIAKKAITAMME

"Postilla järjestelmä on otettu ilolla vastaan. Nyt pystymme reagoimaan heti mahdollisiin häiriöihin. Lisäksi valvonta on osoittanut myös integraation heikot kohdat, jotka olemme jo pikaisesti päässeet korjaamaan. Integraatiokerroksen luotettavuus on selvästi kasvanut valvontajärjestelmän ansiosta."

Case Posti Oy

Wakarun teknologiapalvelut loivat järjestelmän Postille sähköisen sanomaliikenteen valvontaan ja yritysasiakaspalvelun parantamiseksi. Käsin rakennetusta järjestelmästä olisi apua monille erilaisia toimituksia lähettäville suuryrityksille.

Case Ruutu

Monimediatalo Sanoma on vuodesta 2009 hyödyntänyt Wakaru Charge -suorituskykymittauspalvelua, jonka avulla varmistetaan julkaistujen palveluiden toimintakyky tuotantoon siirryttäessä.

Miten voimme olla avuksi?
Ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella