Dynatrace - näkyvyys käyttäjästä kooditasoon asti

Dynatrace on johtava Application Performance Management (APM) -ratkaisu (Gartner 2021).

Täysin keinoälyn päälle rakennettu alusta tarjoaa vastauksen ongelman juurisyyhyn automaattisesti ja näin nopeuttaa vian ratkaisuaikaa huomattavasti.

Dynatracen älykkyys pystyy hetkessä vertailemaan miljoonia eri IT-komponenttien suhteita ja löytämään virheiden syyt ja vaikutukset hetkessä.

Digitally transform faster, smarter, and easier

Automaattinen ja älykäs valvonta

Dynatrace tarjoaa laajimman multicloud-havainnoitavuuden, kattavat mittarit, lokit ja jäljitykset, joita on täydennetty täydellä topologisella mallilla ja hajautetulla jäljityksellä, kooditason yksityiskohdilla, entiteettisuhteilla sekä käyttäjäkokemuksella ja käyttäytymistiedoilla. Kaikki yhteydessä vertaansa vailla oleviin AIOps-ominaisuuksiin ja jatkuvaan automatisointiin digitaalisen muutoksen nopeuttamiseksi.

All-in-one käyttöliittymä ja proaktiiviset vastaukset

Dynatrace valvoo jatkuvasti, oppii ja mukautuu muutoksiin reaaliajassa havaitakseen ongelmat automaattisesti
(jopa ne mitä et osannut odottaa). 

 Kaikki mitä tarvitset modernin pilven valvontaan

Yksinkertaista pilvien monimutkaisuutta, innovoi nopeammin ja tuota jatkuvasti parempia liiketoiminnan tuloksia havainnoitavuuden, automatisoinnin ja älykkyyden avulla yhdellä alustalla.

Dynatrace jälleen Gartner-voittaja

Jo 11. kertaa Dynatrace on valittu Gartnerin “Magic Quadrant for APM” kategoriassa voittajaksi.

APM kategoria on kriittisen tärkeä modernissa multipilvi valvonnassa. Katso linkistä miksi Gartner on nostanut Dynatracen voittajaksi (linkki vie Dynatrace sivustolle).

Voit kokeilla Dynatracea täysin ilmaiseksi

Alla oleva painike vie sinut Dynatrace lomakkeelle, jolla voit rekisteröityä kokeilemaan ratkaisua täysin ilmaiseksi. Voit tutustua ratkaisuun itsenäisesti tai ota yhteyttä APM Finlandiin, kun haluat kysymyksiin vastauksia tai muuten vain tietoa ja apua.